Har du tænkt på, hvordan vores madvaner og vores smagspræferencer har udviklet sig i årenes løb. Og hvor internationalt vores køkken er blevet. Langt ind i 1970erne var der ikke mange i Danmark, der spiste hvidløg, bare for at nævne et eksempel. Men tingene kan jo forandre sig. Yildriz' Tyrkisk hvidløgssauce er i dag en af vores rigtige storsælgere!
Ingredienser
vand, rapsolie, sukker, eddike, glukose-fructosesirup, modificeret majsstivelse, majsstivelse, hvidløg 2,2%, FRI RANGE EGG og ÆGLE-æggeblomme, salt, urter, fødevaresyrer: citronsyre, Sennepsmel, kaliumchlorid, fortykningsmidler: guargummi og xanthangummi, krydderier, naturlig aroma, konserveringsmidler: kaliumsorbat og E211, antioxidant: E385.
Næringsindhold | pr. 100 ml |
---|
Energi | 1241 kJ (299 kcal) |
Fedt | 23 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,7 g |
Kulhydrat | 21 g |
heraf sukkerarter | 15 g |
Protein | 0,9 g |
Salt | 2,1 g |