Med mange cocktailsaucer er 'syrerne' i saucen dominerende. Det er en skam, for det ødelægger den bløde, subtile smag af retter, der naturligt har en mild smag, såsom rejer, muslinger og fisk. Yildriz' cocktailsauce smager blødt og cremet og indeholder et strejf af peberrod. Lækkert med et stykke laks, roulade eller svinemørbrad. Oplev selv den bløde smag af denne cocktailsauce med retterne nedenfor. God fornøjelse!
Ingredienser
vand, rapsolie, eddike, sukker, modificeret majsstivelse, EGG- og EGG -æggeblomme i frit område, tomatpulver, majsstivelse, salt, skotsk whisky 0,5%, Sennepsmel, krydderier, syre: citronsyre, fortykningsmiddel: xanthangummi, hvidløgspulver , glukosesirup, bygmalteddike, løgekstrakt, ANCHOVIES, farve: paprikaekstrakt, aroma (FISK), konserveringsmiddel: kaliumsorbat, antioxidant: E385.
Næringsindhold | pr. 100 ml |
---|
Energi | 1369 kJ (331 kcal) |
Fedt | 31 g |
heraf mættede fedtsyrer | 2,2 g |
Kulhydrat | 12 g |
heraf sukkerarter | 9,2 g |
Protein | 0,6 g |
Salt | 1,3 g |