Onsdag er ikke længere en hakket dag, for i dag kan man spise hakket kød hver dag. Nøglen er at blive ved med at variere. Og derfor har Verstegen udviklet tilstrækkelige krydderiblandinger specielt til hakket kød: fra bedstemors velkendte frikadeller til typiske Indiske frikadeller og fra en traditionel slagterfrikadelle til Italienske middelhavsfrikadeller. Kort sagt, Verstegen har noget for enhver smag.
Ingredienser
BRØDMEL (indeholder HVED, RYE), krydderier (6% koriander, 3% peber, 3% ingefær, muskatnød, bukkehorn), salt, citronskal, CELELEBLAD.
Næringsindhold | pr. 100 g |
---|
Energi | 1318 kJ (312 kcal) |
Fedt | 2,5 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 58,6 g |
heraf sukkerarter | 3,3 g |
Protein | 10,1 g |
Salt | 10 g |