Onsdag er ikke længere en hakket dag, for i dag kan man spise hakket kød hver dag. Nøglen er at blive ved med at variere. Og derfor har Verstegen udviklet tilstrækkelige krydderiblandinger specielt til hakket kød: fra bedstemors velkendte frikadeller til typiske Indiske frikadeller og fra en traditionel slagterfrikadelle til Italienske middelhavsfrikadeller. Kort sagt, Verstegen har noget for enhver smag.
Ingredienser
grøntsager (38% løg, 4% ristet løg, porre), salt, 15% krydderier (koriander, peber, ingefær, muskatnød), smagsstoffer (indeholder smagsforstærker: mononatriumglutamat, CELERI), purløg.
Næringsindhold | pr. 100 g |
|---|
| Energi | 1081 kJ (257 kcal) |
| Fedt | 4,8 g |
| heraf mættede fedtsyrer | 1,6 g |
| Kulhydrat | 41,5 g |
| heraf sukkerarter | 29,7 g |
| Protein | 7 g |
| Salt | 29,9 g |