Har du tænkt på, hvordan vores madvaner og vores smagspræferencer har udviklet sig i årenes løb. Og hvor internationalt vores køkken er blevet. Langt ind i 1970erne var der ikke mange i Danmark, der spiste hvidløg, bare for at nævne et eksempel. Men tingene kan jo forandre sig. Remia' velbalancerede hvidløgssauce er i dag en af vores rigtige storsælgere!
Ingredienser
vand, rapsolie, skummet YOGURT, eddike, glukose-fructose sirup, majsstivelse, sukker, fritgående æg og æggeblomme, modificeret majsstivelse, sennep (vand, sennepfrø, eddike, krydderier), salt og havsalt, frisk hakket hvidløg 1,3%, urter, fødevaresyrer: mælkesyre og citronsyre, løgekstrakt, fortykningsmiddel: guargummi, naturligt smagsstof, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, krydderier, sødestoffer: acesulfam-K og aspartam1, antioxidant: E385.
Næringsindhold | pr. 100 ml |
---|
Energi | 1020 kJ (246 kcal) |
Fedt | 21 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g |
Kulhydrat | 14 g |
heraf sukkerarter | 8,3 g |
Protein | 0,9 g |
Salt | 1,5 g |