Koh Thai står for 'smagenes ø'. Dette refererer til de mange varianter af det Thailandske køkken. Karrypasta er en krydderiblanding, men det er ikke pulver, men er en slags puré med en blød konsistens. Karrypasta bliver især brugt i Thailandsk mad. Man skelner mellem 3 typer karrypasta. En grøn (den milde), en gul (mellemstærk) og en rød (den stærkeste). Du kan bruge karrypasta i fx den Thailandske rejesuppe Tom Yam Gun eller gul curry.
Ingredienser
vand, sukker, hvidløg, salt, skalotteløg, citrongræs, tørret rød peber (7%), KARRYPULVER (SENNEPSFRØ, kardemomme, korianderfrø, bukkehornsfrø, HVEDEmel, salt, chili, fennikelfrø, spidskommen, laurbærblad) , syre: citronsyre, kanel, Temu kunci, nelliker.
Næringsindhold | pr. 100 g |
---|
Energi | 475 kJ (81 kcal) |
Fedt | 0,5 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 22 g |
heraf sukkerarter | 19 g |
Protein | 2 g |
Salt | 8 g |