Onsdag er ikke længere en hakket dag, for i dag kan man spise hakket kød hver dag. Nøglen er at blive ved med at variere. Og derfor har Verstegen udviklet tilstrækkelige krydderiblandinger specielt til hakket kød: fra bedstemors velkendte frikadeller til typiske Indiske frikadeller og fra en traditionel slagterfrikadelle til Italienske middelhavsfrikadeller. Kort sagt, Verstegen har noget for enhver smag.
Ingredienser
brødkrummer (indeholder HVEDE, BYG, RUG), 13 % krydderurter (timian, 2 % bladselleri, purløg, rosmarin, persille, løvstikke, 0,5 % oregano), grøntsager (7 % løg, 1 % ristet løg, ristet hvidløg), salt , krydderier (peber, sellerifrø, fennikelfrø).
Næringsindhold | pr. 100 g |
---|
Energi | 1347 kJ (319 kcal) |
Fedt | 2,6 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g |
Kulhydrat | 59,3 g |
heraf sukkerarter | 8,8 g |
Protein | 10,3 g |
Salt | 9 g |