Vores nye Butter Chicken suace er simpelthen guddommelig, og vi tror den bliver en sikker favorit. Butter Chicken (sommetider kendt ved det indiske navn Murgh Makhani på restauranter) er en forkælelse af en rig og cremet sauce med smør (og det er ingen joke!) og tomater, blandet med omhyggeligt udvalgte autentiske krydderier. Mild og dog sprængfuld af smag er det en sand lækkerbisken og super nem at tilberede - bare hæld saucen over stegt kød og lad det simre.
Ingredienser
vand, løg, tomat (10%), fløde (MÆLK) (10%), smør (MÆLK) (4%), rapsolie, sukker, modificeret majsstivelse, koncentreret tomatpasta (2%), hakkede krydderier (krydderier, koriander, spidskommen), tørret løg, ingefærpuré, hvidløgspuré, salt, madsyrer (mælkesyre, citronsyre), tørret bukkehornsblad, grøn kardemomme, paprikaekstrakt. Allergeninformation: For allergener se ingredienser med FED skrift. Kan også indeholde spor af jordnødder og nødder.
Næringsindhold | pr. 100 g |
---|
Energi | 553 kJ (133 kcal) |
Fedt | 10,5 g |
heraf mættede fedtsyrer | 4,1 g |
Kulhydrat | 7,7 g |
heraf sukkerarter | 5 g |
Protein | 1,2 g |
Salt | 0,72 g |