Dette er en Javanesisk ret. Normalt kaldes det soto ajam (ayam). Soto betyder suppe og ajam betyder kylling. Kokki Djawa boemboe (krydderiblanding) soto består af ti urter. Kunjit (gurkemeje) giver suppen en smuk gul farve. Det kaldes også en Indonesisk måltidssuppe. Først lægger du ris, æg, selleri og bønnespirer på en tallerken. Hæld derefter suppen over. Måltidet er klar med stegte løg (bawang goreng) og sambal.
Ingredienser
vand, løg, salt, naturlig aroma, ingefær, curcuma, hvidløg, CORIANDER, fødevaresyrer (E330, E270), konserveringsmidler (E260, E202, E211),
Næringsindhold | pr. 100 g |
---|
Energi | 285 kJ (70 kcal) |
Fedt | 0,6 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 13,6 g |
heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 2,6 g |
Salt | 14,4 g |