Bolletje skør æggekage er en kilde til fiber, er rig på calcium og tilberedt med fritgående æg. Pæn og skør og med et mælkeagtigt lag til at slikke fingrene.
Ingredienser
32% MÆLKELAG (sukker, vegetabilsk fedt (kokos, palme i varierende mængder), 12,5% MÆLKSUKKER, 9% vallepulver (MÆLK), fyldstof (calciumcarbonat), emulgator (SOYA -lecithin), aroma, naturlig vaniljesmag ), sukker, HVEDEMEL, 14% FRIKØRTE ÆG, HVEDESTÆRKE, vegetabilske fibre, hævemidler (E450, E500), emulgatorer (E471, E475), salt, naturlig citronsmag, aroma. Kan indeholde spor af andre glutenholdige kerner, nødder og sesamfrø.
Næringsindhold | pr. 100 g |
---|
Energi | 1826 kJ (434 kcal) |
Fedt | 12 g |
heraf mættede fedtsyrer | 9,4 g |
Kulhydrat | 75 g |
heraf sukkerarter | 50 g |
Kostfibre | 3,2 g |
Protein | 4,9 g |
Salt | 0,46 g |